Unbreakable

Mai e cineva care se simte super obosit și leneș, fără un motiv concret? Ziua de azi se poate numi ușor.. goală. Poate e vina vremii, care-mi place grozav (!!!) în sfârșit am scăpat de căldură - chiar dacă nu cred că o să țină mult.

Azi trebuia să zbor până la poștă pentru câteva colete și pentru a vă trimite și premiile dar ploaia și starea asta de lene m-a împiedicat; ceea ce-mi amintește: Anca, să-mi răspunzi la mail în caz că nu l-ai văzut. :)
Deja presimt cum postarea asta o să intre în categoria „la ce m-am gândit când am scris?!”. Mă bate gândul s-o șterg dar mi-am propus să nu mai șterg nimic din ce scriu, chiar dacă e ceva fără sens, cum e ceea ce scriu acum.

De ce Storm din X-Men? Pentru că până acum mi-am ocupat timpul cu vizionarea sezoanelor din X-Men Evolution. Ce dor îmi era de desenele astea! Mai ales de Rogue, preferata mea. Haha.. desenele astea merg perfect cu vremea de afară (care sper să rămână așa). Desigur, după asta am pornit televizorul și am dat de CeCe și Rocky care se făceau tâmpite sau ceva așa. Ca pentru copilași. 

Postarea fără sens se oprește aici. Vă recomand o pătură, o ceașcă de cappuccino și o carte interesantă sau un film bun. Nice day! 

Postări populare