I still have my feet on the ground, I just wear better shoes

Imaginați-vă următoarea situație: vă cumpărați o pereche de pantofi verzi - desigur, cât de poate de stridenți -, dar ați jurat că nu vă place verdele și nu ați purta niciodată o asemenea culoare. Dar totuși vă plac extrem de mult și vă oferă acea senzație de confort și stabilitate pe care numai o pereche de pantofi o poate oferi. Oscilați între a ieși cu ei din casă și păstrarea secretului pentru a nu vă călca pe cuvânt și nici schimbarea imaginii pe care ați construit-o în ochii celorlalți nu ați vrea totuși să se schimbe.

Da, pantofii chiar au puterea asta asupra oamenilor. Pot fi foarte ușor considerați un fel de buletin din care se află mai mult decât codul CNP, numele, adresa și tot restul. Și da, probabil nu sunt chiar persoana care să vorbească de pantofi pentru că nu pun mare preț pe încălțăminte, majoritatea economiilor mele ducându-se pe cărți. Adevărat. Însă, odată cu marea schimbare, nici gusturile nu au rămas la fel, așa că biblioteca mai trebuie să aștepte deocamdată. Nu aș spune că „există lucruri mai importante acum” dar numărându-mi perechile de pantofi, față de volumele din bibliotecă, e ca și cum ar fi inexistenți. Trebuie să lucrez la capitolul ăsta!

Lăsând această promisiune pe care o fac față de mine - mai mult shopping without books! - voi ce ați face? Riscați? Și lăsați lumea să vă privească noile achiziții verzi? Sau continuați să- ascundeți până când vor ieși singuri la plimbare? :)

Postări populare