Plouă... plouă.. plouă!

Ieri am vorbit de ploaie și azi o primesc. That's nice! Și încă ce ploaie! Păcat că s-a decis că înceapă fix când eu m-am hotărât că o porție de somn, după-masă, ar fi ceva bun și constructiv. În mare măsură, acum îmi dă impresia că nu se mai oprește dar asta nu e ceva rău, din contră, mă săturasem de aerul condiționat pornit 24/24.
Deci ce aș putea face pe o asemenea furtună? Liste cu cărți. Tata o să fie așa bucurooos! Până acum lista conține treizeci și trei de cărți pe care le voi devora în vacanța asta. Sper să le citesc pe toate cele pe care mi le-am propus și să nu renunț din cauza căldurii care aduce odată cu moleșeala.. lenea.

Ținând cont că nu am mai fost la școală de joi, am impresia că azi e duminică și asta mă debusolează rău. Am pierdut ieri ”Elizabethtown” pe care mi-am dorit să-l revăd și pe care îl recomand oricui citește această postare. Este un film super tare + funny! Ca să nu mai menționez prezența lui Orlando Bloom ceea ce îl face un film perfect pentru o zi ploioasă.

Ce să vă mai zic? După câte se poate oberva nu am un subiect anume, înșir niște idei fără rost, numai de dragul de a scrie ceva pe ziua de azi..
Sfatul meu? Trageți draperiile și uitați-vă la THE WOMAN IN BLACK (aici online) se potrivește perfect cu atmosfera de afară. ENJOY!

P.S. Mai târziu voi posta pe Two Sisters and a Diary. Sper că vă place blogul nostru (al meu și al lui Adry) și să vă intrige povestea atât de tare încât să fiți vizitatori fideli. ^^

Postări populare