Don't cry because it's over, smile because it happened

- Informațiile circulă copilă, să vrei să le deții numai tu, mi se pare prostesc.
- Poate chiar este, dar după toate câte s-au întâmplat, el, bun sau rău, am vrut să rămână numai al meu.
- Ella, nu ți l-a luat nimeni. Chiar dacă ar trebui să-ți spun că de fapt el nu-ți aparține, merg pe drumul pe care l-am început și chiar sunt serios când afirma asta, nimeni.
- Mă aștept să spui acum ceva de genul „nu ți-l poate lua nimeni pentru că nu-l ai”. Și știi ce? Îmi amintesc că anul trecut, chiar în perioada asta, am scris ceva pe tema „ai ales ceva ce nu se poate pierde” tocmai pentru că nu deții acel lucru sau acea persoană. Probabil că aveam dreptate.
- Nu, nu am vrut să spun asta, deși este una din părerile mele. Numai că așa cum am menționat mai devreme, pornesc de la ideea că există ceva între voi, un sentiment care să merite toate aceste discuții interminabile. Cu toate datele astea, mi se pare că e ceva ce nu văd. Explică-mi.
- Nu-l cunosc și nu-mi aparține, ai dreptate, dar l-am vrut pentru mine. Nu în sensul de animal de companie, așa cum îmi spune privirea ta că te gândești, dar am vrut să-l descopăr eu. Iar acum, că știu cât de în urmă sunt cu toate, și cum alții deja știu fiecare amănunt care-l construiește, nu mai are niciun farmec. E ca mort. Și l-aș plânge dar nu pot.
- De ce nu? Copilă, câteodată am impresia că tot ce trebuie să faci e să te descarci și dramele astea sunt numai scuze ca să o poți face. Gândește-te, dacă vrei să-l descoperi, încă ai timp, mereu vei avea - dacă vrei. Fiecare îl știe în mod diferit, pot să pariez pe asta - așa îl poți cunoaște și tu. Va fi al tău pentru că tu îl vezi așa cum vrei tu, va avea exact personalitatea pe care vrei să i-o accepți, să i-o vezi.
- Dar el nu știe cine e.
- Cu toate astea tu vrei să afli cine e?
- Probabil.
- Atunci încearcă, află, n-ai nimic de pierdut.
- N-am cum, mi-a fost furat. Știu că e greu de înțeles, dar simt că nu mai are rost, că e ca un șervețel folosit, nimic nou, nimic care să merite.
- În cazul ăsta, acceptă treaba asta. O să mai fie și alții.
- Din păcate, sunt de acord cu tine bătrâne. Doar de data asta.

Postări populare