Means a little bit more

Ei doi pot rezolva totul într-o manieră cunoscută numai de substraturile sentimentelor prin care trec. Tu nu ești gura lor de aer curat, pentru că, până și aerul vine numai din interiorul acelui ghem de probleme, din lumea lor ascunsă pe care noi, observatorii primitivi, nu avem cum s-o înțelegem, nici măcar să o găsim pe una din hărțile prieteniei.

Un strop de respect pentru praful care s-a așezat pe trecut. Încă o picătură de răbdare pentru viitorul care v-a face curat, dar în ritmul lui. Poate și puțin praf de optimism care să unească stropul și picătura într-un amestec imposibil de transpus într-o rețetă universală. La sfârșit trebuie să ai câțiva saci umpluți cu timp, ca să fii sigur că totul o să iasă bine.

Ca totul să iasă bine, trebuie să fie numai doi. Este un drum special - numai pentru două persoane. Odată ce apare cineva în plus, întotdeauna va fi unul pe marginea drumului, împins dincolo de lumea ascunsă. Iar atunci când lumea ascunsă este părăsită de o jumătate, realitatea poate să intre și să strice tot - nimic nu o împiedică.
Apoi, drumul va rămâne pustiu, lumea ascunsă va dispărea, iar cei doi nu-și vor mai aminti nimic - dar mereu vor simți că au pierdut ceva ce trebuia să le aparțină de drept numai lor.

Postări populare