Reptilariu

Sincer acum, nu crezi că seamănă - intenționam să fac o asemănare răutăcioasă dar nu, cică ne maturizăm cu timpul - cu ea??

Lăsând-o pe minunata Ginuța (pe care o urâm) pentru că, statisticile arată că nu avem motive să ocupam timp sau spațiu cu ea, să ne gândim la mincinoși. Deja faptul că toată lumea minte nu mai vine ca un șoc ci ca o ușurare. Dacă nu vă uitați la House și nu ați văzut încă postere ale serialului pe care scrie „everybody lies” atunci bine că ați intrat acum pe acest încântător blog.

Nu știu cum să continui. Inițial ideea era să judec niște reptile (nu, zău.) și să evidențiez faptul că nu știu să-și ascundă nevoile (observați câtă finețe?) sub preș așa cum trebuie. Apoi am realizat că poate reptilele au sângele atât de rece încât nu le mai pasă ce acoperă și ce nu. Deci aș scrie ceva ce le-ar da oportunitatea să clocească niște replici acide. N-am vrea asta (dar nu ne-ar păsa foarte tare în orice caz..).

Trecând peste alte detalii, sfatul meu este ăsta: atunci când din orice motiv ați avea pe lume, vă faceți o pagină pe un anume cont de socializare, în care vreți să vă numiți „sandwich cu brănză” ca să puteți comenta chestii din umbră asigurându-vă că nimeni nu știe cine sunteți ca să v-o plătească, fiți atenți la detalii. În primul rând prietenii. Dacă un cunoscut al vostru are un nume nu chiar așa de întâlnit gen „bapalapashamalamadingdong” asingurați-vă că nu se află chiar printre primii cincizeci de prieteni. Bate la ochi - rău. Apoi, a doua chestie. În cazul în care dețineți un blog, face-ți un efort să nu scrieți la fel. Dacă pe blog puneți puncte de suspensie și apoi nu lăsați spațiu între ele și următorul cuvânt, ei bine, pe contul fals trebuie făcut invers. Nu de alta, dar există persoane atente la detalii care-și pot da seama. Scuze precum „nu-mi pasă dacă își dă cineva seama” nu există. Pe scurt, dacă nu-ți păsa, îți foloseai propriul cont, cu propria față și nu băgai la înaintare o idee atât de evidentă încât nu au existat mai multe variante când a fost vorba de suspecți. Sincer.

Hmm.. da, acum mă simt mult mai bine că am împărțit acest sfat cu reptilariul societății.

Postări populare