Mai bine decât îndrăgostit de ziua singuraticilor?

O zi în care toți frustrații sunt frustrați. Pentru că, pe lângă îndrăgostiții care se bucură de această zi, peste tot sunt numai frustrați. Ar putea deveni la un moment dat Ziua Frustraților. Dacă aveți cont pe Facebook sigur știți ce spun și sigur ați văzut imagini cu mesaje din care reiese că mâine e numai o zi de joi, distribuite de persoane care probabil mâine vor fi singure și se vor face că plouă.

Bun? Rău.

De când este o crimă să nu aparții unei relații? Și de când te face asta să pari dubios? Sau să te facă să te simți prost?! Vă spun eu, de când oamenii se uită prea mult la filme proaste. Dacă sunteți singuri mâine și simțiți 0,1% stres sau regret, nu sunteți întregi la minte! Sincer. Văd persoane (multe din păcate) care vor să pară dure și indiferente dar nu știu cum să își găsească mai repede pe cineva pentru mâine măcar. Desigur, dacă le acuzi de așa ceva ți-o iei în bot, că doar ele - majoritatea sunt niște „ele” - sunt persoane sensibile, prințese, zâne, etc. și singurul lucru pe care și-l doresc este iubirea adevărată lângă o persoană specială. 

Deci, vă rog insistent, respirați adânc. O să supraviețuiți. Poate mâine, dacă tot singurătatea este atât de amară, veți găsi timp pentru a reflecta la sensul dragostei și dacă ea constă în mândria cu care spui că ai primit un ursuleț sau este cu totul și cu totul altceva?! Enigmele astea..

Nu mă înțelegeți greșit; sunt pro Ziua Îndrăgostiților. Mi se pare o sărbătoare drăguță care de multe ori ne reamintește cum e cu dragostea. Dar, cretinii sunt cretini și în ziua de Crăciun deci..

Eu vă urez o zi frumoasă mâine, fie că sunteți într-o relație, fie că sunteți îndrăgostiți de cineva (în secret sau nu)! Sfatul meu ar fi să vă bucurați de sentimentele frumoase pe care le simțiți pentru ceilalți, sunt neprețuite (în fiecare zi).

Postări populare